Tienerfeest

Met onze ouders wonen we in een leuk huisje met een aardige tuin met een zwembad en zonder inkijk in het zuiden van het land. Dit verhaaltje speelt zich af in de vakantie van onze ouders die twee weken weg waren en mijn stiefzus (19) en ik (18) alleen thuis waren. Wij zitten beide op het voort gezet onderwijs en hier is een groepje leerlingen die afwisselend een feestje voor elkaar organiseren met een thema. Nu waren wij aan de beurt na een dag nadenken en samen overleggen waren wij er uit over het thema “kleding” maar hielden de rest voor ons tot het begin van het feestje. Rond 19.00u kwamen de eerste gasten en om 20.00u maakten wij het thema bekend als zijnde “uit met de kleding” wat een hilarische reactie teweeg bracht bij de ongeveer 25 gasten. Wij verduidelijkte dus dat het de bedoeling was dat alle aanwezige de avond naakt zouden door brengen en om het goede voorbeeld te geven trokken mijn stiefzus en ik het goede voorbeeld. Bij ons thuis waren wij dit gewend ook onze ouders zijn regelmatig naakt en wij ook van kleins af aan. Gevolgd door de eerste gasten toch binnen een half uurtje had niemand kleding meer aan en al snel was iedereen er aan gewend om naakt rond te lopen. In groepjes zaten of stonden ze bij elkaar, mijn stiefzus en ik stonden bij de hapjes kraam waar ook de drankjes verkrijgbaar waren. Ook van het zwembad werd veelvuldig gebruik gemaakt ondanks het aparte thema werd de avond toch een succes.

De jongens hadden geen schaamhaar meer en bij de meisjes was het kaal of in diverse creaties geschoren. Er waren grote en kleine borsten te zien en alles er tussen in en ook bij de jongens hun lul varieerde van klein tot groot. Als tieners bekeken wij elkaar van top tot teen en de eerste stijve lullen kwamen voorzichtig te voorschijn net als de natte kutjes. En er waren jongeren die zich zelf of elkaar begonnen te masturberen en kwamen hierbij heerlijk klaar en het sperma vloog in het rond. Het werd duister en de lampionnen werden aangestoken met het donker worden werd het ook steeds intiemer en werd de groepsvorming meer verlegd naar paar vorming. Stelletjes die elkaar wel zagen zitten zochten elkaar op en trokken zich op een rustig plekje terug waarbij alle variaties van de liefde zichtbaar werden. Hoewel ik al een keer door mijn stiefzus gepijpt was terwijl zij door haar vriendje geneukt werd stond ik weer met een erectie. Ik liep even wat rond en werd door een meisje tegen gehouden die mij nodig van mijn stijve lul af wou helpen, waar ik geen bezwaar tegen kon hebben. We gingen ergens liggen ik nam een van haar tepels in mijn mond en zoog eraan, zij nam mijn hoofd in haar handen en stuurde mijn mond waar zij hem hebben wou. Mijn keiharde lul lag op haar dijbeen en ik maakte alvast wat neuk bewegingen en we kreunde alle twee van geiligheid. Ze gaf aan dat ik aan haar tepels moest trekken en kneep mij in mijn ballen tot ik aangaf dat het echt pijn deed, maar ik werd er wel echt geil van en moest een zaadlozing hebben. Ze pakte mijn lul vast en na al een paar keer trekken spoot mijn zaad in haar gezicht en was het haar beurt om klaar te komen, al likkend en vingerend zorgde ik daar voor en zij kwam luidruchtig en overvloedig klaar. Het was intussen al 01.00u geweest en de eerste gasten waren al naar huis of zaten niet actief meer rond te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *