Of ik het goed vond samen te trainen

Auto geparkeerd. vandaag wilde ik minimaal 25 km lopen.
‘Hé Ido, zie Vera op mij af lopen, weer wandelen’? Kwam haar onlangs tegen, liep ze met een vriendin, had het niet zo snel in de gaten. Was vroeger mijn vriendinnetje.
‘Ja, zo te zien jij ook’. ‘Zag je laatst en dacht misschien vind ji het leuk als ik met jou ga trainen’.
‘Geen probleem, wil dan wel de 25 aantikken vandaag, geen probleem voor jou’. Ze lacht. Ze was altijd al wel sportief, en dat kan ik nu wel zien aan haar mooie figuur.
‘Zullen we gaan, rugzak om, de tijd wel nodig’.
Ging lekker, samen een prettig tempo, de 10 kilometer hadden we erg bijna op zitten, tijd voor een pauze. ‘Daar pauzeren’? Ik knikte dat het prima was. Ze moet hier vaker zijn geweest, deze beschutte plek had ik anders nooit gevonden.

‘Zo, rugzak af, ze haalt een kleed er uit, gave plek hè’. Knielt ze voor mij. Vlot maakt ze de knopen opeen, mijn broek naar beneden. Ze wrijft over mijn bobbel. Onderbroek voel ik zakken. Heb al een redelijke stijve van dit hele spannende gedoe. ‘Hmmm, haar mond gaat al over mijn pik, op en neer’.
‘Zo, ze gaat liggen, straks meer, nu eerst iets drinken’. Lig ik daar met een stijve naast haar. Streel mijn pik, kijk Vera geil aan, ze is nog steeds zo snel geil als vroeger. ‘Doe je broek eens een stukje omlaag. Wrijf tegen haar broekje. Er achter. Ga in haar natte kutje. ‘Ohhh Ido, lekker, maar niet klaarmaken, eerst nog wandelen, wil wel nog energie overhouden’.
Tenslotte weer op pad. ‘Dat ik je laatst zag hier, moest steeds aan je denken’.
‘Hoopte al dat je vandaag weer hier zou zijn’. ‘Vera, moest zo zijn, komen we elkaar hier tegen, geen toeval’.
Krijg, Vera vast ook, energie van onze ontmoeting, doet mij goed. ‘Nou, de 25 hebben we volbracht, je kan bij mij thuis wel lekker douchen’. Ze lacht. ‘Fijn’.
Parkeer mijn auto, Vera de hare, naar binnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *